Havalimanı Araç Kiralama

Havalimanı Araç Kiralama

Havalimanı Araç Kiralama

Havalimanlarında yaşanan yoğunluktan dolayı rezervasyon sistemine göre çalışan firmamız araçsız kalmamanız için çaba gösteriyor. Firmamızdan araç kiralamak için yapılması gereken ise ilk olarak rezervasyon oluşturmaktır. Rezervasyonunuza uygun olacak şekilde aracın ayrılmasını gerçekleştiriyoruz. Ardından da aracınızı talep ettiğiniz saat ve günde size teslim etmek üzere ayırıyoruz. Böylece rezervasyonunuz ile dilediğiniz aracı kiralamanızı sağlıyoruz. Araçlarımız arasından istediğiniz ve ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçmenize yardımcı oluyoruz.

 

 

Araç Türlerimiz

Havalimanında hizmet veren firmamızın birbirinden farklı araçlar ile hizmet vermesi için çaba sarf ediyoruz. Araçların dizel veya benzinli olması konusunda da farklı seçenekler sunuyoruz. Sınıf olarak da birbirinden değişik ve her ihtiyaca uygun araçların bulunmasına imkan sağlıyoruz. Araçlarımız arasından istediğinizi seçmeniz ile araç kiralama işlemlerimizi başlatıyoruz. Sizlere sabiha gökçen araç kiralama ve istanbul havalimanı araç kiralama işlemlerimiz sırasında çalışan personelimizin ise dikkatli ve olabildiğince yardımsever olması için özenle seçimler yapıyoruz. Araçların teknik ve donanımsal bakımdan tam olmasına da dikkat ediyoruz.

 

 

Nasıl Kiralanır?

Araç kiralama işlemleri için ilk olarak rezervasyonlarınızı alıyoruz. Ardından rezervasyonunuza uygun olacak şekilde aracın ayrılmasını gerçekleştiriyoruz. Aracınızı ayırdıktan sonra istediğiniz gün ve zamanda kontrolleri yapılmış bir şekilde hazır olmasını sağlıyoruz. Hazırlanan aracınızın teslimi için kredi kartı ve ehliyet bilgilerinizle birlikte sözleşmenizi hazırlıyoruz. Araç detayları, teslim ve diğer konuların yer aldığı sözleşmeyi gerçekleştiriyoruz. Sözleşme tamamlandıktan sonra ise aracınızın teslim aşamasına geçiyoruz. Araçlarımızı kiralarken en başta güvenlik, sağlamlık ve sorunsuz çalışma prensiplerine bağlı kalarak hareket ediyoruz. Bu sayede uzun süreli ve oldukça sağlam ilişkilerin kurulmasına da katkı sağlıyoruz.

 

 

Teslim Edilmesi

Aracınızı teslim etmek için ise teslimat personelimiz tarafından işlemler gerçekleştiriliyor. Dilediğinizde sözleşme sırasında daha fazla güvenlik ve ek sigorta talebiniz olduğunda bunları da ekleyebiliyoruz. Güvenlik konusunda detaylı bilgi vermeyi ise işimizin bir parçası olarak görüyoruz. Güvenli bir yolculuk ve kullanım keyfi için çaba sarf ediyoruz. Aracın teknik detaylarını da anlattıktan sonra teslimat formunu imzalatarak aracın teslim alınmasını sağlıyoruz. Aracın teslimatı ile birlikte aracı kullanım hakkınız da başlatılıyor. Firmamızı tercih etmenin kolaylığını her adımda yaşamanızı sağlıyoruz.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon